L'ACTUALITAT DE L'EIX

Entrega de premis als comerços guanyadors del concurs d’aparadors

14 de gener de 2021

Han participat 12 comerços. Es va produir un empat tècnic entre els tres primers classificats.

Eix Sants Les Corts

A principis del mes de desembre es va convocar el Concurs d’Aparadors a l’Eix Comercial. Tot i la situació i que portem ja uns quants mesos patint les conseqüències de la Covid, un grup de comerciants es van animar a participar al concurs i fer lluir els aparadors amb les millors gal·les.

Així, s’han vist Pares Noel, tions, Reis Mags i gran quantitat d’enllumenat als aparadors que han fet les delícies dels nostres clients. Aquest desplegament de decoració es va escampar també a les xarxes socials i als perfils de l’Eix i dels associats van aparèixer les fotos per a animar els seguidors a participar a les votacions i en un sorteig final que hem conegut aquesta setmana.

La tria dels guanyadors va ser molt renyida

El jurat del concurs, format per les dues tècniques de districte (Sants i Les Corts) i un regidor, ho va tenir molt difícil a l’hora de triar els tres aparadors guanyadors ja que la qualitat, originalitat i esperit nadalenc dels mateixos era molt alta. Finalment, els guanyadors van ser la joieria SanJo, la immobiliaria Fincas Dueñas i la llibreria El Gat Pelut.

Aquest dimecres 13 de desembre, el president de l’Eix, Josep Escofet ha fet ruta pels comerços guanyadors per fer entrega dels premis als comerciants que podran gaudir ben aviat. Els premis han estat adquirits en alguns dels comerços associats i així tot queda a casa.

Us volem agrair a tots la vostra participació i us encoratgem a participar de nou en properes edicions.

Moltes felicitats als guanyadors i gaudiu dels vostres premis!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on email
Share on whatsapp

Al barri hi trobaràs tot alló que necessitis. Les botigues més acollidores amb la millor qualitat i el tracte amable de sempre.

T'hi esperem!