L'ACTUALITAT DE L'EIX

Bases de participació – Concurs de Carnestoltes 2021

5 de febrer de 2021

Bases per al concurs de carnestoltes

Eix Sants Les Corts

BASES  DE PARTICIPACIÓ DEL CONCURS A INSTAGRAM

L’Eix Comercial Sants – Les Corts organitza un concurs a Instagram amb motiu de la celebració del Carnaval 2021. El concurs a IG té com a finalitat que els participants visitin els comerços participants disfressats i es facin una foto a l’interior amb el material que proporcionarà el propi Eix.

  • Els participants pujaran una sola foto de la disfressa i hauran de posar el hashtag #CarnestoltesEix21
  • El concurs és exclusivament fotogràfic. No hi entren vídeos i stories.
  • Les fotografies hauran de ser fetes a la porta o dins dels comerços i pujades durant els dies 8 a 12 de febrer. No s’acceptaran imatges publicades anteriorment o posteriorment a la data del concurs o que no s’hagin fet a la porta o dins dels comerços.
  • Un jurat seleccionarà d’entre les imatges vàlides tres fotos guanyadores, que obtindran vals de compra per valor de 20 €.
  • El termini de participació serà del dia 8 al 12 de febrer. No s’acceptaran imatges pujades en data anterior o posterior a les indicades encara que incorporin el hashtag #CarnestoltesEix21 . Els organitzadors del concurs no es fan responsables de qualsevol fallada o error tècnic en la pujada de les imatges o el funcionament de la plataforma que pugui deixar fora del concurs imatges no publicades en el termini indicat.  
  • El jurat deliberarà entre el 14 i el 17 de febrer. La decisió del jurat, que pot declarar el concurs desert, és inapel·lable.  Es donarà a conèixer el guanyador el 18 de febrer a través de les xarxes socials de l’Eix Comercial Sants – Les Corts.  Es contactarà el guanyador, que haurà d’acceptar el premi, a través d’un comentari en la fotografia guanyadora.
  • La publicació de fotografies amb menors d’edat és responsabilitat dels pares o tutors. Eix Comercial Sants – Les Corts considerarà que les imatges amb menors participants al concurs a través del hashtag #CarnestoltesEix21 s’hi han incorporat amb el permís dels pares o tutors i declinarà qualsevol responsabilitat en cas que no comptin amb aquest permís.
  • Per poder fer pública la imatge guanyadora a través de les xarxes socials de l’Eix, els participants cediran temporalment els drets sobre les seves imatges a l’Eix Comercial Sants Les Corts, perquè en faci ús exclusivament per als motius indicats. Les imatges que l’Eix Comercial Sants Les Corts faci servir amb aquesta finalitat aniran acreditades de manera pertinent.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on email
Share on whatsapp

Noticies i activitats
de l'Eix Sants les Corts

Aquí hi trobaràs les últimes noticies, entrevistes i les activitats dels nostres
associats i de l’Eix com a entitat del barri de Sants i les Corts.

Al barri hi trobaràs tot alló que necessitis. Les botigues més acollidores amb la millor qualitat i el tracte amable de sempre.

T'hi esperem!