L'ACTUALITAT DE L'EIX

Què podrem fer aquest Sant Jordi?

26 de març de 2021

Publiquem la normativa aprovada pel Procicat pel Dia del Llibre i la Rosa

Eix Sants Les Corts

La celebració de Sant Jordi 2021 a Barcelona ha tornat a tenir moltes incògnites al seu voltant, després de la Diada atípica que l’any passat es va acabar celebrant al juliol. Aquí us anirem posant al dia per gaudir al complet de la jornada del llibre i la rosa del 23 d’abril amb totes les mesures i restriccions vigents a Catalunya.

De moment, el Procicat, proposa el següent:

  • Les activitats arrencaran el 21 d’abril i podran allargar-se fins el diumenge 25 d’abril. Llibreters i floristes es repartiran en recintes a l’aire lliure (acordats pel Procicat), perimetrats i amb controls d’accés. Només amb professionals del ram (no entitats o associacions)
  • Una desena d’espais podran acollir “petites fires” de Sant Jordi: trams concrets de la Rambla del Poble Nou, plaça Reial, els jardins de Palau Robert i trams de passeig de Picasso, la Diagonal, entre altres.
  • Podrà haver-hi parades al carrer davant de les llibreries i floristeries des del 21 d’abril. També a l’interior, amb un 50 % de l’aforament. Cada establiment serà responsable de fer complir les mesures sanitàries
  • Aquest any no es faran esmorzars o trobades multitudinàries amb els escriptors, com és tradició
  • Estaran permeses les firmes d’autors tot i que encara s’ha de concretar com: tot apunta que haurà de ser a l’exterior de les llibreries i també es parla de poder demanar signatures per “encàrrec“. Els escriptors podrien fer “rotació” en els diferents espais habilitats.

Podeu consultar tota la documentació i normativa aprovada pel Procicat aquí.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on email
Share on whatsapp

Noticies i activitats
de l'Eix Sants les Corts

Aquí hi trobaràs les últimes noticies, entrevistes i les activitats dels nostres
associats i de l’Eix com a entitat del barri de Sants i les Corts.

Al barri hi trobaràs tot alló que necessitis. Les botigues més acollidores amb la millor qualitat i el tracte amable de sempre.

T'hi esperem!